Hesabınızı Kapatma

Hesabımı nasıl kapatabilirim?

En Son Gözden Geçirildiği Tarih: 2014-07-14
Yanıt Yanlışlıklarını Bildir
Tümünü Genişlet
Tümünü Daralt

Hesabınızı kapattığınızda profiliniz devre dışı kalır ve sitemizden size ait LinkedIn kişisel bilgileri kaldırılır. Eğer Premium hesabınız varsa, Premium erişiminizi iptal edebilirsiniz, fakat yine de profilinizi, bağlantılarınızı ve diğer bilgileri muhafaza etmek için ücretsiz Basic hesabınızı tutabilirsiniz.

Sahip olduğunuz LinkedIn hesabını kapatmadan önce, lütfen aşağıdaki notlara dikkat edin:

  • Bağlantılarınıza veya hesabınıza eklediğiniz bilgilere erişemeyeceksiniz.
  • Profiliniz artık LinkedIn'de görünür olmayacaktır.
  • Yahoo!, Bing ve Google gibi arama motorları, arama verilerini toplayıp güncelleme yöntemlerinin farklılığı nedeniyle kişisel bilgilerinizi geçici olarak göstermeye devam edebilirler. Daha fazla bilgi edinin.
  • Tüm tavsiye ve onayları kaybedeceksiniz.

LinkedIn hesabınızı Gizlilik & Ayarlar sayfasından aşağıdaki şekilde kapatabilirsiniz:

  1. İmleci ana sayfanızın sağ üst kısımda bulunan fotoğrafınızın üstüne getirin ve Gizlilik & Ayarlar'ı seçin.
    • Hesabınızda tekrar oturum açmanız istenebilir.
  2. Sayfanın sol alt kısmındaki Hesap sekmesini tıklayın.
  3. Faydalı Linkler bölümünde, Hesabınızı kapatın'ı seçin.

Eğer birden fazla hesap oluşturmuş iseniz, yinelenen hesapları nasıl silip birleştireceğinizi öğrenin.

Hesabınızı devam ettirmek, fakat daha az e-posta mı almak istiyorsunuz?

  • E-posta bildirimlerini, grup özet e-postalarını ve LinkedIn duyurularını azaltmak için Gizlilik & Ayarlar sayfasının Haberleşme bölümünden e-posta yazışmalarının sıklığını ayarlayabilirsiniz.

Bu cevap faydalı oldu mu?