Hesabınızı Kapatma

Hesabımı nasıl kapatabilirim?

En Son Gözden Geçirildiği Tarih: 2015-06-10
Tümünü Genişlet
Tümünü Daralt

Hesabınızı kapattığınızda profiliniz devre dışı kalır ve sitemizden size ait LinkedIn kişisel bilgileri kaldırılır. Eğer Premium hesabınız varsa, Premium erişiminizi iptal edebilirsiniz, fakat yine de profilinizi, bağlantılarınızı ve diğer bilgileri muhafaza etmek için ücretsiz Basic hesabınızı tutabilirsiniz.

Sahip olduğunuz LinkedIn hesabını kapatmadan önce, lütfen aşağıdaki notlara dikkat edin:

  • Bağlantılarınıza veya hesabınıza eklediğiniz bilgilere erişemeyeceksiniz.
  • Profiliniz artık LinkedIn'de görünür olmayacaktır.
  • Yahoo!, Bing ve Google gibi arama motorları, arama verilerini toplayıp güncelleme yöntemlerinin farklılığı nedeniyle kişisel bilgilerinizi geçici olarak göstermeye devam edebilirler. Profilinizin arama motoru sonuçlarını nasıl gösterdiği hakkında daha fazla bilgi edinin.
  • Linkedln profilinizde topladığınız tüm tavsiye ve onayları kaybedeceksiniz.

LinkedIn hesabınızı sadece Gizlilik & Ayarlar sayfasından aşağıdaki şekilde kapatabilirsiniz:

  1. İmleci ana sayfanızın sağ üst kısımda bulunan fotoğrafınızın üstüne getirin ve Gizlilik & Ayarlar'ı seçin.
    • Hesabınızda tekrar oturum açmanız istenebilir.
  2. Sayfanın sol alt kısmındaki zırh simgesinin yanındaki Hesap sekmesini tıklayın.
  3. Faydalı Linkler bölümünün altında Hesabınızı kapatını tıklayın.

Eğer birden fazla hesap oluşturmuş iseniz, yinelenen hesapları nasıl silip birleştireceğinizi öğrenin.

Hesabınızı devam ettirmek, fakat daha az e-posta mı almak istiyorsunuz?

  • E-posta bildirimlerini, grup özet e-postalarını ve LinkedIn duyurularını azaltmak için sol tarafındaki Gizlilik & Ayarlarsekmesinin altındaki sayfanın Haberleşme bölümünden e-posta yazışmalarının sıklığını ayarlayabilirsiniz.
Bu cevap faydalı oldu mu?